Magento Commerce

Om du är på jakt efter en e-handelsplattform har du förmodligen stött på en hel del alternativ, allt från WooCommerce till Shopify och till och med Magento, som nu är i sin andra generation. Alla dessa plattformar har sina för- och nackdelar, men om du letar efter något med en robust funktionsuppsättning, omfattande skalbarhetsalternativ och hög flexibilitet är Magento 2 definitivt värt en närmare titt.

Magento 2 är en e-handelsplattform med öppen källkod skriven i PHP. Det är en efterföljare till den populära Magento 1-plattformen, som släpptes 2008. Magento 2 stoltserar med en avsevärt förbättrad prestanda tack vare dess användning av de senaste teknologierna som composer och PHP 8.

Dessutom är Magento 2 en e-handelsplattform som erbjuder ett brett utbud av verktyg och funktioner för att hjälpa företag att bygga och hantera framgångsrika butiker. Med sin robusta funktionsuppsättning, intuitiva användargränssnitt och avancerade skalbarhetsalternativ anses Magento 2 allmänt vara en av de bästa e-handelsplattformarna som finns tillgängliga idag.

Moduler är ett utmärkt sätt att lägga till funktioner och funktionalitet till Magento 2. Med moduler kan du lägga till nya funktioner i din butik, anpassa kassaprocessen eller lägga till ny funktionalitet i din kundvagn. Det finns ett brett utbud av moduler tillgängliga för Magento 2, och de bästa kan hjälpa dig att förbättra din butiks prestanda och öka försäljningen.

Vi på Codepeak har några egenutvecklade moduler, bland annat en koppling till BeX Online som sköter order, produkt och kunder.

Företagsuppgifter

Codepeak AB
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd

Org.nummer 556790-9840

 

Vad vi jobbar med

© Codepeak AB 2024. All rights reserved.